+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl

Groot automotive-bedrijf breidt uit met 36.000 m2 distributiecentrum in Tilburg

Datum
25-09-2018

Groot automotive-bedrijf breidt de capaciteit in Tilburg fors uit. Nog voor de oplevering heeft de autofabrikant het door Mobion Group en Remmers ontwikkelde ‘DC Miles Tilburg’ distributiecentrum op bedrijventerrein Vossenberg aangehuurd.

DC Miles, foto 1

“Een geweldige opsteker voor de regio”, aldus Gard Stals, directeur Vastgoed van Mobion Group. “Niet alleen voor de werkgelegenheid, maar ook voor de positie van Brabant als logistieke hub in Europa.”

DC Miles

Het ‘DC Miles Tilburg’-distributiecentrum omvat zo’n 31.927 vierkante meter logistieke ruimte, 2.766 vierkante meter mezzanine en 1.281 vierkante meter kantoorruimte. Op het buitenterrein is plaats voor 260 personenwagens en 21 vrachtwagens. Het gebouw, dat onlangs door Bouwbedrijf Remmers is opgeleverd, is beoordeeld met het BREEAM certificaat ‘Very Good’. Het distributiecentrum zal door het automotive-bedrijf worden ingezet als Europees magazijn voor reserve onderdelen voor al haar modellen.

De huurder, die bij de transactie geadviseerd werd door CBRE, huurt het pand van Standard Life Investments European property Growth Fund (bijgestaan door makelaars INDUSTRIAL real estate partners en JLL), die het vastgoed onlangs aanschafte.

DC Miles, foto 2

DC Miles, foto 3

DC Miles, foto 4

Over Mobion Group

Familiebedrijf Mobion Group uit Oisterwijk investeert in veelbelovende bedrijven en dito vastgoed. Wat betreft vastgoed gaat het dan om investeringen in plannen die ons nauw aan het hart liggen: authentieke panden, unieke locaties of onderscheidende concepten. Doorgaans dus projecten die net iets meer durf, aandacht en investering vragen. Vanuit onze overtuiging is verduurzaming daarbij vanzelfsprekend, maar met een gezonde realiteitszin. Op zoek naar een balans tussen ecologische en economische voordelen.

Link naar video

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.