+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl

Update XXL-ontwikkelingen Zevenaar

Datum
27-01-2020

Samen met haar partners Gazeley, Solidiam en 3B Group ontwikkelt Mobion Group op het grootste kavel (190.000 m2) van BusinessPark 7Poort te Zevenaar een modern XXL-distributiecentrum. Begin november is Gazeley gestart met de bouw van fase 1, dus de werkzaamheden zijn in volle gang. Tijdens deze eerste fase worden twee nieuwe warehouses gerealiseerd met een totale oppervlakte van 52.000 m² bvo.

impressie Medel 25 07 2016 0007a

Het totale te ontwikkelen warehouse van 130.000 vierkante meter, met ruimte voor maximaal vijf warehouses, is volledig toegerust voor de toekomst. Van klimaatbeheersing tot beveiliging en van logistieke ontsluiting tot aan duurzaamheid. De daken van dit distributiecentrum worden voorzien van zo’n 26 voetbalvelden aan zonnepanelen. De panelen kunnen jaarlijks zo’n 25 miljoen kilowattuur energie generen; goed om 8.000 huishoudens van stroom te voorzien.

Arbeidsmarkt
Naast de goede bereikbaarheid is ook de situatie op de arbeidsmarkt een reden geweest om voor Zevenaar te kiezen. In de omgeving van andere logistieke hotspots zoals Venlo en Tilburg is het moeilijk om medewerkers te vinden. In en rondom Zevenaar is er nog relatief veel aanbod. Dat maakt het aantrekkelijk om je juist daar te vestigen.

Gereed
De verwachting is dat het multifunctionele XXL-distributiecentrum eind dit jaar gereed zal zijn.

G-Park Zevenaar ligt in Business Park 7Poort in de regio Arnhem/Nijmegen. Het ligt strategisch vlakbij de snelwegen A12 en A15 en maakt deel uit van een groter logistiek gebied genaamd Logistics Valley.
Dit gebied verbindt twee mainports in Nederland, namelijk de haven van Rotterdam en Amsterdam Airport Schiphol, met de Duitse Rijn–Roer-vallei.

Neem voor meer informatie contact op met Patrick van Rijt, CEO Mobion Group, telefoon 013-5231150

De actuele stand van zaken zien? Klik hier.

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.