top of page

ONTWIKKELINGS
MANAGER

Als ervaren Ontwikkelingsmanager bij Mobion ben je verantwoordelijk voor het creëren van waarde in vastgoedprojecten en het realiseren van toekomstbestendige vastgoedobjecten die aansluiten op de behoeften van de markt.
Binnen de brede projectenportefeuille ben je bezig met value-add objecten en het (her)ontwikkelen en realiseren van uitdagende en ambitieuze projecten. Wat betreft de omvang en complexiteit van de projecten in portefeuille is ‘the sky the limit’.

LOCATIE

Oisterwijk

PART-TIME / FULL-TIME

In overleg 

Jouw taken & verantwoordelijkheden

Als Ontwikkelingsmanager ben je het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen rondom het object, proces en project en daarom communicatief zeer vaardig. Je voert de regie over meerdere projecten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het ontwerpproces, de afstemming met betrokkenen zoals gemeente en omwonenden, de RO-procedures, het vergunningentraject, de (eventuele) grondexploitatie, het contracteren van de aannemer, (eventuele) civiele aannemer en overige partijen.

 

Daarnaast zorg je dat de gewenste kwaliteit geleverd wordt, bínnen de financiële kaders en met een realistische planning. Je werkt in deze functie in teamverband met korte lijnen. 

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende baan zoeken we een ondernemend persoon met afgeronde academische/hbo+ opleiding (bouw, vastgoed) aangevuld met minimaal 8 jaar relevante ervaring, financieel inzicht en een goed netwerk.

Je hebt kennis van vastgoedbeleggingen, verhuurbaarheid, bouwkunde, architectuur, stichtingskosten en haalbaarheid, stedenbouw, ruimtelijke- en planologische procedures. Verder beschik je over een goed analytisch vermogen, verbindende kwaliteiten en goede onderhandelingsvaardigheden.

Geboden wordt een brede en verantwoordelijke functie bij een ambitieuze organisatie met goede arbeidsvoorwaarden (bijdrage t.b.v. pensioen, leaseauto) en ruimte voor persoonlijke ontplooiing. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Salarisindicatie € 70 – 85 K bpj + bonus.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de functie van Ontwikkelingsmanager bij Mobion?

Ga dan naar de website van duxnova en reageer daar op de vacature.

bottom of page