+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl
Location
Zaltbommel, The Netherlands
Type
Belegging

Wit baken aan de A2

Één van de meest opvallende en daarmee bekendste panden aan de A2 is toch wel het kantoorpand bij de uitrit naar Zaltbommel. Als een wit baken omringd door groen staat het te daar stralen. Mobion Group en haar partner investeerden in dit prominente kantoor- en bedrijfspand dat sinds jaar en dag verhuurd wordt aan internationale bedrijven.

Een kleine tien jaar houdt de Nederlandse vestiging van Prodware kantoor in het Van Voordenpark. Prodware is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van IT-installaties en –managementsystemen. Ook het oorspronkelijk Nederlandse techbedrijf Cyclomedia Technology zit er: een geduchte concurrent van Google Streetview. In het lagergelegen deel vinden we Dasilva Beans & Leafs, leverancier van koffiebonen, -machines en aanverwanten, die op een eigentijdse wijze een inspiratieruimte hebben ingericht. Voor passanten is de meest bekende huurder waarschijnlijk de hippe pakkenwinkel Suits Supply.

Topplek

Die gerenommeerde huurders dankt het Van Voordenpark natuurlijk vooral aan de zichtlocatie en daarmee optimale reclamemogelijkheden. Ook de ligging in het hart van Nederland, de perfecte bereikbaarheid en parkeergelegenheid maken dit een locatie met bewezen marktconformiteit. Van binnen vormt het gebouw een prettige en lichte werkomgeving door het vele glas en het transparante atrium.  

Duurzaam investeren

Duurzaam investeren vinden we belangrijk bij Mobion Group. Daarom hebben we recent alle installaties vernieuwd en zonnepanelen aangebracht. Het pand heeft door vernieuwde technieken energielabel A++ gekregen en is daardoor nog aantrekkelijker geworden voor huurders in de toekomst. 

Vastgoedinvesteringen

Mobion Group investeert in bijzonder vastgoed, dit doen we met hart en ziel. Als ontwikkelende belegger streven we ernaar de wereld een beetje mooier en beter te maken. We willen waarde toevoegen. Letterlijk door mooi vastgoed te koesteren of een goed concept een thuis te bieden, maar ook door te investeren in bedrijven die voorzien in een duidelijke behoefte.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.

Neem contact op

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.