+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl
Location
Tilburg, The Netherlands
Type
(Her-)ontwikkeling

Mobion Group focust op investeringen in commercieel vastgoed, met functies als horeca, retail en kantoren in het bijzonder. Daar waar de markt en ons netwerk erom vragen, maken wij graag een uitzondering op die regel. Uitzonderlijke kansen laten we niet graag liggen en bovendien houdt het ons scherp. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van distributiecentrum DC Miles in Tilburg. Vastgoed heeft toegevoegde waarde als het bijdraagt aan de leefbaarheid van de omgeving. Zo bekeken past distributiecentrum DC Miles goed bij ons: het is een geweldige opsteker voor de regionale werkgelegenheid.

Groot project

Samen met Remmers ontwikkelden we DC Miles op bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg. Het pand bestaat uit zo’n 31.927 m² logistieke ruimte, 2.766 m² mezzanine, 1.281 m² kantoorruimte en 168 m² technische ruimte. Op het buitenterrein is plaats voor 260 personenwagens en 21 vrachtwagens.

Aanwinst voor Brabant

In de functionele architectuur met stralend wit interieur is ruimte gelaten voor flexibiliteit, zodat toekomstige eindgebruikers het naar wens kunnen personaliseren. Nog vóór oplevering is het distributiecentrum verkocht aan een belegger en tevens gehuurd door een groot automotiv-bedrijf die het gaat gebruiken als Europees magazijn voor reserveonderdelen. Een aanwinst voor de Brabantse logistieke sector!

Stadsverwarming

Het pand wordt verwarmd met stadsverwarming en verlicht met LED-verlichting. De zonnepanelen op het dak reduceren de CO²-uitstoot daarnaast met tien procent. DC Miles is beoordeeld met het BREEAM certificaat ‘Very Good’. BREEAM-NL is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen, bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen.

Vastgoedinvesteringen

Mobion Group investeert in bijzonder vastgoed, dit doen we met hart en ziel. Als ontwikkelende belegger streven we ernaar de wereld een beetje mooier en beter te maken. We willen waarde toevoegen. Letterlijk door mooi vastgoed te koesteren of een goed concept een thuis te bieden, maar ook door te investeren in bedrijven die voorzien in een duidelijke behoefte.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.

Neem contact op

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.