+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl
Location
Oosterhout, The Netherlands
Type
Herontwikkeling

Handig parkeren, in alle rust de dagelijkse boodschappen doen, bankzaken regelen en afsluiten met een kop goede koffie. Dat is onze stip aan de horizon voor het Winkelcentrum Bouwlingplein in het Brabantse Oosterhout. Wij investeren graag in retail- (en horeca)locaties die voorzien in een duidelijke behoefte. Met het Bouwlingplein gaan we Oosterhout nog levendiger maken. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar de toekomst en maken we duurzame keuzes.   

Handig en levendig

Samen met onze partners moderniseren we het Bouwlingplein. Het centrum ligt aan de rand van de binnenstad en bezoekers verblijven er relatief kort. Passend bij de ontwikkeling van de hedendaagse consument. We focussen ons met het totaalconcept dus op functionaliteit en beleving: handig en prettig winkelen. Supermarkt Jumbo voorziet in de dagelijkse boodschappen. Ook huidverbeteringsinstituut Cleyo, fashionwinkel Miller & Monroe en de ABN AMRO-bank zijn in het centrum neergestreken. Daarnaast is er in het centrum ruimte voor ondersteunende winkels, zoals een slijterij, een drogist, reisbureau of een afhaalpunt voor pakketjes. Een fijne horecaplek bij de entrée maakt het aanbod compleet. Die horecagelegeheid is belangrijk als uitnodigend visitekaartje van ons concept en zorgt voor de totaalbeleving die de consument graag wenst.

Licht en fris

Het Bouwlingplein krijgt een frisse en uitnodigende uitstraling. Met meer transparantie, lichte kleurstellingen, warme materialen en sterk verbeterde verlichting zorgen we voor een aangenaam verblijfsklimaat. We verwijderen enkele obstakels en plaatsen nieuwe puien, zodat het pand open en veilig aanvoelt. Met een nieuwe signing, houten zitmeubels en de toevoeging van bomen en planten maken we het geheel af. Ook een klein terras aan zowel de binnen- als buitenzijde van het pand maakt het centrum toegankelijker.

Duurzaam

Met deze opknapbeurt willen we het Bouwlingplein visueel aantrekkelijker maken en vooral ook verduurzamen. Dat vinden niet alleen wij belangrijk: consumenten zien duurzaamheid ook steeds meer als een vereiste en willen verspilling tegengaan. We plaatsen daarom slimme en zuinige installaties, waaronder pv-panelen en led-verlichting. Bij de verbouwing wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Wij zien daarnaast het behouden van een bestaand gebouw – waar men over honderd jaar nog steeds prettig verblijft – ook zeker als een belangrijke vorm van duurzaamheid.

Vastgoedinvesteringen

Mobion Group investeert in bijzonder vastgoed, dit doen we met hart en ziel. Als ontwikkelende belegger streven we ernaar de wereld een beetje mooier en beter te maken. We willen waarde toevoegen. Letterlijk door mooi vastgoed te koesteren of een goed concept een thuis te bieden, maar ook door te investeren in bedrijven die voorzien in een duidelijke behoefte.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.

Neem contact op

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.