+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl
Location
Eindhoven, The Netherlands
Type
Belegging

In het stadshart van Eindhoven

Mobion Group ontwikkelt graag in Noord-Brabant, daar liggen onze wortels. Eindhoven is bij uitstek een Brabantse stad vol mogelijkheden. De lichtstad ademt innovatie en wordt ieder jaar levendiger. Wij beleggen er in het commerciële gedeelte van het bijzondere Catharinahuis, gelegen aan het Catharinaplein in de noordelijke lus van het Eindhovense winkelcentrum. De fraaie Catharinakerk en het populaire poppodium Dynamo zijn er onze buren.

Toparchitectuur

Het Catharinahuis is een ontwerp van de Belgische architect Charles Vandenhove, naar een Masterplan van Jo Coenen. Hij maakte naam met tal van projecten in Parijs, Luik en Brussel. Dichterbij huis ontwierp hij het Paleis van Justitie in ‘s Hertogenbosch. Hij is bekend geworden om zijn historistische architectuur welke hij veelal een moderne twist geeft. Ook in dit gebouw is een klassieke indeling herkenbaar met een grootse plint, verticaliteit in de hoofdbouw en een duidelijke kroon er bovenop.

Happy Italy

In het Catharinahuis zit een een appartementencomplex. Op de eerste twee lagen van het pand vinden we onze huurders met hun mooie horecazaken. Een wokparadijs, koffiespecialist Kaldi en restaurant Happy Italy. Die laatste is geen onbekende van ons. De oorspronkelijk Rotterdamse zaak heeft vestigingen in binnen- en buitenland, waaronder in het Paleiskwartier in ‘s Hertogenbosch. Happy Italy heeft vers en eerlijk eten op de kaart staan en blijft tegelijk zeer betaalbaar. Daarmee sluit het concept nauw aan bij de wens van de hedendaagse consument, wat het restaurant een duurzame invulling maakt voor deze unieke plek in hartje Eindhoven.

Vastgoedinvesteringen

Mobion Group investeert in bijzonder vastgoed, dit doen we met hart en ziel. Als ontwikkelende belegger streven we ernaar de wereld een beetje mooier en beter te maken. We willen waarde toevoegen. Letterlijk door mooi vastgoed te koesteren of een goed concept een thuis te bieden, maar ook door te investeren in bedrijven die voorzien in een duidelijke behoefte.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.

Neem contact op

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.