+31 (0)13 523 11 50
info@mobion.nl

Vastgoedinvesteringen

Bij Mobion Group creëren we gebouwen om trots op te zijn. Plekken waar het goed toeven is. Voor ons heeft vastgoed toegevoegde waarde als het bijdraagt aan de leefbaarheid of schoonheid van de omgeving. Daarom investeren we graag in panden die zich onderscheiden door hun bijzondere locatie, maatschappelijke relevantie of historische betekenis.

Dichtbij

Onze focus ligt daarbij op commercieel vastgoed, met functies als horeca, retail en kantoren. In sommige gevallen, als de markt en het concept erom vragen, wijken we van die focus af. Zo hebben we ook ervaring opgedaan in het (her)ontwikkelen van andere commerciële functies en woningen. Vaak kiezen we voor locaties in het stedelijke gebied van Noord-Brabant, met een bijzondere voorliefde voor Oisterwijk. Daarnaast zijn we ook actief in de top 30 steden van Nederland.

Als ontwikkelende belegger voegen we graag waarde toe aan het vastgoed, op zowel economisch als maatschappelijk vlak. Onze creativiteit en durf zetten we op verschillende manieren in, onder andere door (concept)ontwikkeling, het actief participeren in nieuwbouwtenders en het optimaliseren van een beleggingsportefeuille.

De mens centraal

Als familiebedrijf denken we daarbij van nature in langetermijnrelaties. We zijn een kleine organisatie, werken het liefst met vaste partners en staan dichtbij onze huurders. Zo kunnen we snel schakelen en inspelen op de laatste trends. Samen met onze procespartners, maar bovenal met onze huurders en eindgebruikers, voegen we waarde toe. En – zoals het echte Brabanders betaamt – vieren we graag samen de successen.

Balans

Bij de ontwikkeling van ons vastgoed zoeken we naar een gezonde balans tussen economische en ecologische voordelen. Voor zowel bestaand als nieuw vervaardigd vastgoed streven we naar energielabel A en hoger. Daarnaast stimuleren we onze huurders om te kiezen voor duurzame oplossingen. Dit doen we vanuit overtuiging en tegelijk met een gezonde dosis realiteitszin. Duurzaamheid gaat vaak over slim isoleren, alternatieve energiebronnen en het achterlaten van een kleine ecologische voetafdruk. Wij zien daarnaast het behouden van een mooi gebouw – waar men over honderd jaar nog steeds prettig verblijft – ook zeker als een belangrijke vorm van duurzaamheid.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.

Neem contact op

Enkele referentieprojecten: (her-)ontwikkelingen

Enkele referentieprojecten: beleggingen

Mobion investeert in

Vastgoedinvesteringen

  • Kantoren
  • Woningen
  • Bedrijfsruimten/logistiek
  • Leisure
  • Retail/horeca

Duurzaam investeren

Vastgoed investeringen

Investeren in duurzaam vastgoed is niet langer een wens. Het is een noodzaak, zowel economisch als ecologisch. Verminderen van CO2 uitstoot, lagere lasten door minder energiegebruik, een gezondere werkomgeving, betere financierbaarheid en een hogere en stabielere waarde van de onderliggende assets zijn slechts enkele voordelen van duurzaam investeren.

Mobion Group is continu bezig met toeleveranciers en huurders haar vastgoed te verduurzamen. Dit doen wij door samen een balans te zoeken tussen ecologische en economische voordelen.

Samen met ING Ref, Bernice Notenboom en enkele co-sponsoren zijn we op expeditie geweest naar de Noordpool, met als doel: het versnellen van verduurzaming van commercieel vastgoed, wat kan leiden tot een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot.

In Parijs is door 195 landen een verdrag getekend om binnen de twee graden opwarming van de aarde te blijven in 2030. Wetenschappers berekenen dat we nog maar 10 jaar de tijd hebben om onze C02-uitstoot terug te dringen voordat de mens niet meer kan ingrijpen. Inmiddels is het op het ijs al vijf over twaalf. Nergens ter wereld zijn de gevolgen van het opwarmen van de aarde meer waarneembaar dan in het Arctische gebied.

 

Lees over de Noordpool expeditie

Kom in contact

Samen werken aan vastgoed

Interesse in een samenwerking? Neem contact op en we verwelkomen u graag bij de Mobion Group-familie.